Ajntraht doveo Pjazona, želi Šćepu

Izvor: B92, 24.Jul.2014, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajntraht doveo Pjazona, želi Šćepu

Fudbaler Čelsija Lukas Pjazon narednih godinu dana provešće na pozajmici u Ajntrahtu iz Frankfurta, saopštio je taj nemački Bundesligaš.

On je prošlu sezonu igrao na pozajmici u Viteseu, gde je postigao osam golova i imao 11 asistencija.

"Drago nam je što smo završili posao oko dovođenja Pjazona. Biće nam od velike pomoći", rekao je sportski direktor Ajntrahta Bruno Hibner.

Brazilski fudbaler je 2012. godine prešao iz Sao Paula u Čelsi, a igrao je još u Malagi.

Hibner je rekao da bi sledeće pojačanje mogao da bude reprezentativac Srbije i napadač Sportinga iz Hihona Stefan Šćepović.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pjazon na pozajmici u Ajntrahtu, dolazi i Šćepović

Izvor: Blic, 25.Jul.2014, 13:37

Fudbaler Čelsija Lukas Pjazon narednih godinu dana provešće na pozajmici u Ajntrahtu iz Frankfurta, saopštio je taj nemački Bundesligaš...On je prošlu sezonu igrao na pozajmici u Viteseu, gde je postigao osam golova i imao 11 asistencija..."Drago nam je što smo završili posao oko dovođenja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.