Advokat otišao, stiže li Jokanović?

Izvor: B92, 27.Maj.2015, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokat otišao, stiže li Jokanović?

Holandski trener Dik Advokat zvanično je napustio klupu engleskog premijerligaša Sanderlenda.

Advokat, koji je izborio sa "crnim mačkama" opstanak u engleskoj eliti, napustio je klub jer mu je istekao ugovor.

Kao jedan od glavnih kandidata da ga nasledi spominje se menadžer Votforda Slaviša Jokanović. On je sa Votfordom izborio plasman u Premijer ligu, ali se nije dogovorio o nastavku saradnje.

Advokat je je sredinom marta preuzeo "crne mačke" i predvodio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ih do opstanka u Premijer ligi.

"Imam 68 godina i moram da donosim odluke sa više aspekata. Nekoliko klubova me je kontaktiralo, ali trenutno ne želim da radim. Zahvalio bih predsedniku kluba Liju i navijačima na svemu, ostvarili smo cilj, a Sanderlend je jedan od najboljih trenutaka u mojoj karijeri", rekao je Advokat.

Prethodno je četiri meseca vodio reprezentaciju Srbije, a bio je još u PSV Ajndhovenu, Rendžersu, Borusiji iz Menhengladbaha, Zenitu, AZ Alkmaru, kao i selekciji Holandije, UAE, Belgije i Južne Koreje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.