Advokat: Dok sam je selektor, Subotić neće igrati za Srbiju! Ljajić nam nije potreban

Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2014, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokat: Dok sam je selektor, Subotić neće igrati za Srbiju! Ljajić nam nije potreban

Selektor Srbije precrtao fudbalere Borusije iz Dortmunda i Rome za buduće reprezentativne akcije

Novi selektor Srbije je već posle drugog objavljenog spiska prihvatio ogroman rizik. Izostavljanje Nevena Subotića i Adema Ljajića je veliko iznenađenje. Holanđanin je njihov izostanak objasnio nedostatkaom mentaliteta koji on zahteva od igrača.

„Dok sam ja selektor Srbije, Subotić neće igrati za reprezentaciju. Imam osećaj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da Subotić ne želi da igra za nacionalni tim, već da se posveti samo klupskim obavezama. Nisu nam potrebni igrači koji se ne osećaju dobro u reprezentaciji, bez obzira na njihov kvalitet. Želimo nasmejane i zadovoljne igače kao što je to bio slučaj na prethodnom okupljanju. Komunicirali smo porukama i mejlovima. Stvari su veoma jasne. Što se mene tiče, završio je“, rekao je Advokat u hotelu Hajat prilikom objavljivanja spiska.

Potom je holandski stručnjak objasnio i izostavljanje Adema Ljajića sa spiska.

„Ljajić nema mentalitet igrača koji su mi potrebni i zato nije pozvan. Na prethodnom okupljanju sam video da svi igrači imaju želju da igraju za reprezentaciju, neću da kvarim timski duh. Ljajić i Subotić su dobri igrači, ali nemaju taj mentalitet“, rekao je Holanđanin.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ADVOKAT PRESEKAO: Subotića neću više zvati, Ljajić se ne uklapa u ekipu!

Izvor: HotSport.rs, 01.Okt.2014

Selektor reprezentacije Srbije Dik Advokat na konferenciji za medije objasnio je izostanke Nevena Subotića i Adema Ljajića, koji neće igrati na otvaranju kvalifkacija za EURO 2016.. FOTO: STARSPORT.. Pored poziva za Predraga Rajkovića i Danka Lazovića, iznenađenje je izostanak Nevena Subotića,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.