Abidal: Gengan nam srušio snove

Izvor: B92, 17.Apr.2014, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Abidal: Gengan nam srušio snove

Kapiten Monaka Erik Abidal rekao je da je veoma razočaran zbog eliminacije njegovog tima u polufinalu Kupa Francuske od Gengana.

Fudbaleri iz Kneževine poraženi su u polufinalu Kupa Francuske od Gengana rezultatom 1:3.

"Svi u timu su veoma razočarani, jer je veoma teško izgubiti. Zaista smo želeli da pobedimo. Osvajanje Kupa je bio jedan od naša dva cilja ove sezone. Jedan san se završio posle ovog poraza", rekao je Abidal.

Monako je trenutno drugi u francuskoj Ligi 1 sa 69 bodova, što je deset manje od lidera Pari Sen Žermena i šest više od trećeplasiranog Lila.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Abidal: Razočaran sam, želeli smo u finale Kupa

Izvor: Vesti-online.com, 18.Apr.2014, 02:18

Fudbaler Monaka rekao je da je veoma razočaran zbog eliminacije njegovog tima u polufinalu Kupa Francuske od Gengana..."Svi u timu su veoma razočarani, jer je veoma teško izgubiti. Zaista smo želeli da pobedimo. Osvajanje Kupa je bio jedan od naša dva cilja ove sezone. Jedan san se završio posle...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.