Izvor: HotSport.rs, 21.Dec.2014, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ARSEN VENGER: Nije meni žao da potrošim novac na pojačanja, ali novca nemamo!

Menadžer Arsenala Arsen Venger tokom prethodnih godina rada u klubu sa Emirata često je izazivao gnev navijača koji mu zameraju što retko dreši kesu na adekvatna pojačanja.
Venger, kome fanovi „Tobdžija“ često dižu transparente sa natpisom „Spend“ (Potroši novac, prim.prev), izjavio je da bi rado uradio to što navijači traže, ali je jedini problem što – novca nema.
– Velika je razlika između percepcije koju ljudi imaju prema meni i stvarnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nije istina da se plašim da potrošim pare. Da izađete sa mnom jedno veče, bilo bi vam jasno. Ono što ne volim je da trošim novac koji nemam, ali sada imamo i nije problem da se potroši ukoliko zatreba. Zalažem se za to da nam potrošnja ne ugrozi budućnost kluba – kazao je štedljivi Venger.
Arsenal se prošlog leta na angažman Aleksisa Sančeza „isprsio“ za sumu od 40 miliona evra, a dodatnih 60 miliona „spiskano“ je na dolazak Kaluma Čembersa, Metjua Debušija i Denija Velbeka.
Arsenal se nalazi na šestoj poziciji Premijer lige sa 26 bodova, 13 manje od vodećeg Čelsija.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.