Izvor: HotSport.rs, 20.Maj.2017, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANGT: Katastrofa Zvezde protiv Barselone za oproštaj od Istanbula

Juniorski tim Crvene zvezde poražen je i u trećem meču završnog turnira Evrolige za juniore. Bolja od crveno-belih bila je Barselona sa 88:67.
Iako su ekipe bile u egalu tokom prve četvrtine, u drugom periodu Barselona je praktično prelomila susret, pošto je na poluvreme otišla sa 53:26. Nastavili su Katalonci sa sjajnom igrom, poveli i 73:39, nakon čega su značajno usporili, što je Zvezda iskoristila >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i smanjila na podnošljivih -21, 88:67.
Najefikasniji u Zvezdi bio je Vuk Đorđević sa 19 poena, uz 11 Paunovića i 10 Uskokovića, dok je Martinez ubacio 24 za Barsleonu.
Ovo je Beograđanima bio treći poraz, nakon što su u prvom kolu poraženi od CSKA 84:80, a juče od Pariza 77:62.
Prvo mesto zauzeo je Pariz sa 3-0, CSKA je imao 2-1, dok poslednja dva mesta zauzimaju Barselona sa 1-2 i Zvezda sa 0-3.
U drugoj grupi šansu za finale ima Mega Bemaks, koja od 12 časova igra meč sa Fenerbahčeom.
The post ANGT: Katastrofa Zvezde protiv Barselone za oproštaj od Istanbula appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.