ALŽIRAC OPLEO PO BIVŠEM ZVEZDAŠU: On ne može da vodi ni DRUGOLIGAŠA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2017, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALŽIRAC OPLEO PO BIVŠEM ZVEZDAŠU: On ne može da vodi ni DRUGOLIGAŠA (FOTO)

Na nedavno završenom Kupu afričkih nacija Alžir nije prošao grupnu fazu.

Poslednji angažman Milovan Rajevac je imao na klupi fudbalske reprezentacije Alžira, ali se nije dugo zadržao. Kao selektor nacionalnog tima severnoafričke države radio je samo u dve utakmice, a nekoliko meseci kasnije našao se na udaru Sofijana Fegulija. Vezni igrač Vest Hema je podsetio na utakmicu protiv Kameruna.

- Veoma brzo smo shvatili da Rajevac nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio pravi izbor za selektora. Bilo je to sramotno jer smo u jednoj utakmici izgubili, a zatim igrali nerešeno protiv Kameruna, kao domaćini. Posle te utakmice, svi u svlačionici smo bili razočarani - rekao je Feguli i nastavio sa kritikama.

- Pozvani su oni koji reprezentaciju nisu osećali u srcu. Radio sam sa mnogo trenera, ali Rajevac... Iskreno, to je čovel koji ne može da vodi jednu reprezentaciju. On nije ni za Ligu 1, ma ni za Ligu 2. Nije poznavao igrače, nije ih poštovao. Na primer Raisa M'Bolija je oslovljavao sa golmane.

Algérie, Feghouli : "Rajevac ne connaissait pas les joueurs, il était irrespectueux" https://t.co/2IXiRhUpwA pic.twitter.com/yFHCLYvWTP

— Goal France (@Goal_com_France) February 18, 2017

Rajevac je vodio reprezentaciju Gane, Borac iz Čačka, užičku Slobodu, Vojvodinu, Al Ahli kao i selekciju Katara. Kao igrač bio je i u Crvenoj zvezdi, a na klupi beogradskih crveno-belih bio je kao pomoćnik 2004. godine. Posle odlaska Ljupka Petrovića vodio je ekipu na dve utakmice, ostvarivši isto toliko pobeda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.