Izvor: HotSport.rs, 28.Apr.2015, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALEGRI: Moramo da razmišljamo o pobedi, a ne o Laciju!

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri rekao je da njegova ekipa treba samo da razmišlja o pobedi protiv Fiorentine u predstojećem meču Serije A, a ne i o osvajanju titule šampiona.

Juventus bi sutra mogao i matematički da obezbedi titulu, četvrtu uzastopnu, ukoliko sutra savlada Fiorentinu, a Lacio ne osvoji sva tri boda u duelu protiv Parme.
- Moramo da razmišljamo samo o utakmici. Sutra oko 23.00 ćemo videti šta se desilo, šta je Lacio uradio. Moramo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << misliti samo o sebi, a ne o tome šta drugi rade. Moramo da imamo malo strpljenja, najvažnije je da sutra pobedimo – kazao je Alegri za italijanske medije.
Fudbaleri Juventusa sutra dočekuju Fiorentinu u utakmici 33. kola Serije A.
Ekipa Masimilijana Alegrija prva je na tabeli Serije A 73 boda, odnosno ima 14 bodova više od drugoplasiranog Lacija.
hotsport.rs – Beta
The post ALEGRI: Moramo da razmišljamo o pobedi, a ne o Laciju! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Bejl spreman za meč sa Juventusom

Izvor: B92, 28.Apr.2015

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Ančeloti rekao je da će Garet Bejl biti spreman za prvi polufinalni meč Lige šampiona sa Juventusom...Bejl je povredu lista leve noge zadobio na utakmici 32. kola Primere s Malagom 18. aprila...On je zbog toga propustio revanš meč četvrtfinala sa Atletiko Madridom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.