ALBANSKI MEDIJI OGORČENI: Izgubili smo bitku, ali ne rat

Izvor: Kurir, 24.Okt.2014, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALBANSKI MEDIJI OGORČENI: Izgubili smo bitku, ali ne rat

Portal "Bota" poručio je "da su Srbi uspeli u svojim i naporima Evropljana, i da je Mišel Platini oprao ruke", dodajući "da je ekipa bila nadređena na terenu tokom 40 minuta utakmice do prekida

Albanski mediji ogorčeni su kaznom UEFA, po kojoj su fudbalski reprezentativci te zemlje izgubili prekinuti kvalifikacioni meč za plasman na EURO 2016. godine sa Srbijom (3:0).

"Izgubili smo bitku, ali ne i rat. sad se treba okrenuti žalbi na odluku >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Disciplinskoj komisiji UEFA, kako bi se dobilo ono što je izgubljeno u prvobitnoj odluci", navodi se u prvom pasusu.

"Ekspres" prenosi reči bivšeg državnika Albanije Salija Beriše, koji "smatra da je UEFA podjednako kaznila žrtvu i agresora, a da je sve politička posledica odnosa Rama - Vučić". Isti medij je objavio komentar u kom je navedeno da je "skupo plaćena najava dolaska premijera Edija Rame u Beograd".

"Igrači koji su igrali u Beogradu ostaju heroji, predsednik Fudbalskog saveza Duka i Rama su napravili ludost. Kako možemo očekivati poštovanje UEFA, ako ne poštujemo sebe", navodi "Ekspres".

Portal "Bota" poručio je "da su Srbi uspeli u svojim i naporima Evropljana, i da je Mišel Platini oprao ruke", dodajući "da je ekipa bila nadređena na terenu tokom 40 minuta utakmice do prekida".

"Ora" smatra da je odluka "skandal neslućenih razmera", uz prenošenje reči genseka Fudbalskog saveza Albanije Iliša Šulkua.

"Ovo je apsurdna odluka, u fudbalskoj utakmici neko mora pobediti, a sada smo izjednačeni sa Srbijom u ovom meču, to nije fer", rekao je on.

Duel na stadionu Partizana prekinut je u 41. minutu posle spuštanja drona sa zastavom "Velike Albanije" na teren u Humskoj,  tuče fudbalera dva tima i upada navijača na teren.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.