A Kumanu nije bio dobar za Everton? Deulofeu, Barsa zove da joj se vratiš

Izvor: MozzartSport.com, 16.Apr.2017, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A Kumanu nije bio dobar za Everton? Deulofeu, Barsa zove da joj se vratiš

Definitivno je opcija

Pitanje se samo nametnulo. Logično je posle blistavih parija Đerara Deulofeua u Milanu. Logično je jer je Barselona, kad ga je 2015. prodavala Evertonu za 6.000.000 evra, zadržala opciju da za dvostruko veću sumu otkupi nazad ugovor sada 23-godišnjeg krila.

Sportski direktor Robert Fernandez ni ne krije...

Deulofeu je apsolutno opcija za budućnost. Klub ozbiljno razmišlja o mogućnosti da ga vrati kako bi naredne >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sezone igrao za prvi tim“, kaže Fernandez za TV3.

Istina, na Gudisonu Deulofeu nije izgledao kao igrač za Barsu. Posebno ne kada je Ronald Kuman došao na mesto trenera i smanjio mu prostor da se pokaže. Selidba u Milano se pokazala kao pun pogodak. Dva gola i tri asistencije na 12 utakmica za sasvim prosečni Milan. Dobre igre u Italiji čak su ga vratile i u reprezentaciju Španije.

Nije zverka, nije nikako, ali za te pare teško da će Barselona pronaći nešto bolje. A Deulofeu zna kako klub funkcioniše. Na Kamp Nou imaju rok do juna. Do tada moraju da obaveste Everton da li će za 12.000.000 evra vratiti nazad odbeglog sina. Istorija nas je naučila - svi se vrlo rado vraćaju.

Uostalom, čak i da se Deulofeu ne uspe da se izbori za mesto u prvom timu Barsa bi verovatno uspela da ga proda za više od 12.000.000 evra. A ne bi to bio toliko veliki klub da ne misli o svakom centu. Taj deo čak i ne zavisi od toga ko će naslediti Luisa Enrikea na mestu šefa struke.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.