30 miliona evra za rezervnog napadača Napolija

Izvor: TV Arena Sport, 30.Maj.2016, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

30 miliona evra za rezervnog napadača Napolija

Vicešampion Italije će sigurno dovesti nekoliko pojačanja za narednu sezonu, ali neki igrači će najverovatnije napustiti klub.

Rezervni napadač Napolija, Manolo Gabijadini želi da napusti klub u letnjem prelaznom roku, jer dobija premalu minutažu i predstavlja samo senku fenomenalnom Gonzalu Iguainu.

Zbog malog broja utakmica, ovaj 24-godišnjak se nije našao ni na spisku Antonija Kontea za predstojeće Evropsko prvenstvo u Francuskoj, pa je to još jedan razlog >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << da bivši igrač Sampdorije promeni sredinu u potrazi za standardnom ulogom u prvih 11, kako bi se dokazao budućem selektoru.

Ipak, Napoli je odredio cenu koju bi njegov potencijalni budući klub trebalo da plati, a ona je čak 30 miliona evra!

Za Gabijadinijeve kvalitete se interesuju nekoliko premijerligaških klubova poput Sautemptona, Stouka i Kristal Palasa, a nalazi se i na radaru Volfzburga i Intera.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.