125 miliona za Ronalda!

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2015, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

125 miliona za Ronalda!

'Marka' saznaje da Šeik neće žaliti ogromne novce da dovede zvanično najboljeg fudbalera planete.

Prema informacijama do kojih je došao jedan od najjačih listova u Španiji, Pari Sen-Žermen je krenuo u akciju dovođenja Kristijana Ronalda!

Uprava 'Svetaca' na čelu sa predsednikom Al Kelaifijem je navodno već spremila ponudu od 125 miliona evra za Portugalca.

Međutim, teško je verovati da će Real uopšte razmatrati mogućnost prodaje svog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najboljeg igrača.

Ronaldo je za šest godina u 'Kraljevskom klubu' oborio gotovo sijaset klupskih rekorda, a pored toga ima ambiciju da obori još jedan koji je u vlasništvu Raula Gonzalesa Blanka.

'Marka' se poziva na neimenovani izvore bliskim Kristijanu i navodi da on zbog svoje opsesije rekordima sigurno ne bi pristao da ode sa 'Bernabeua' dok ne postigne još 13 golova na gostujućim terenima kako bi stigao Raula, a za takav poduhvat će mu trebati možda i više od jedne sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.