Stefan Karić dobio batine zbog Soraje Vučelić?

Izvor: Svet, 29.Maj.2015, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Karić dobio batine zbog Soraje Vučelić?

Stefan Karić, potomak najbogatije srpske porodice, dobio je batine u noći između srede i četvrka zbog Soraje Vučelić.
Do incidenta je došlo na jednom beogradskom splavu, tokom nastupa Ace Lukasa.
Dvadesettrogodišnjeg mladića je prebio starletin bivši dečko koji u gradu važi za žestokog momka, piše “Kurir”.
Kako neimenovani izvor  otkriva, frka je počela kada je Soraju bivši zvao da dođe za njegov sto, što je ona odbila jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je došla sa Karićem.
“Vučelićeva je stigla na splav sa drugaricama oko dva sata iza ponoći i smestila se u Stefanov separe. Nazdravljali su i igrali i uopšte nije primetila bivšeg dečka. Njemu je smetalo to što nije došla da se pozdravi sa njim pa ja po konobaru poslao turu pića, koju je Soraja odbila. Iznerviran, došao je do njenog stola sa četiri druga i nasrnuo na Stefana koji je pokušao da mu stavi do znanja da Soraju ostavi na miru. Njega je starletin bivši počeo da udara, a onda su skočili i ostali i nastala je opšta tuča, u kojoj je povređena i Sorajina drugarica”, kaže izvor.
Pogledaj vesti o: Soraja Vučelić,   Incident

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Stefan Karić dobio batine zbog Soraje Vučelić?

Izvor: Scandal.rs, 29.Maj.2015

Stefan Karić, potomak najbogatije srpske porodice, dobio je batine u noći između srede i četvrka zbog Soraje Vučelić...Do incidenta je došlo na jednom beogradskom splavu, tokom nastupa Ace Lukasa...Dvadesettrogodišnjeg mladića je prebio starletin bivši dečko koji u gradu važi za žestokog...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.