Šta li je na starleti prirodno: Grudi mi nisu toliko velike, ali sa ovim sam preterala

Izvor: Scandal.rs, 20.Okt.2014, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta li je na starleti prirodno: Grudi mi nisu toliko velike, ali sa ovim sam preterala

Soraja Vučelić (27) je zbog lepote često išla pod nož. Prvi put to je učinila pre deset godina ugradivši silikone u gradi, i to od novca koji je dobila kao nasledstvo od pokojne majke.

Da bi povećala dekolte sa trojke na peticu, starleta je ponovo tražila usluge plastičnog hirurga nekoliko godina kasnije.

- Grudi mi nisu tako velike kao što se ljudima čini kada me vide u novinama ili na televiziji. Skladne su i idu uz moju građu. Nikada se nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << pokajala što sam ih operisala. Svi koji pričaju da se gubi svaki osećaj ugradnjom silikona, lupaju gluposti - kaže Soraja.

Imala je još nekoliko estetskih zahvata, a na jedan danas nije ponosna.

- Mislim da sam malo preterala sa usnama - rekla je pre nekoliko godina kada je i izvadila, kako kaže, neki kubik viška.

Zbog problema sa disajnim putevima, ali i zarad izgleda, starleta je krajem 2012. operisala nos u Zagrebu. Nagađa se da je sređivala kapke i jagodice, ali to nije potvrdila. Ono što je sigurno – njena zadnjica, za kojom lude muškarci, prirodna je.

Izvor: Blic

Foto: Instagram
Pogledaj vesti o: Soraja Vučelić

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.