Soraju mesecima prati psihopata, preti da će da se ubije!

Izvor: NaDlanu.com, 22.Avg.2014, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soraju mesecima prati psihopata, preti da će da se ubije!

Starleta Soraja Vučelić već mesecima je na meti manijaka! Naime, muškarac nepoznat javnosti je dugo uhodi, slika, a potom joj šalje te slike kako bi znala da je u svakom trenutku praćena. Što je najgore, manijak tačno zna gde Vučelićeva živi, kuda se kreće i sa kim se druži.

S druge strane, u isto vreme je počeo da joj preti drugi muškarac, koji navodi da će skočiti sa mosta ako se ne >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << upoznaju. Iako je Sara na sve načine lepo pokušavala da mu objasni kako je zauzeta obavezama, ali i putovanjima, lik ne prestaje.

- Ako sutra pročitaš u novinama da sam se ubio, znaj da je to zbog tebe – samo su neke od poruka koje joj šalje zaljubljeni pratilac.

Pozvali smo Soraju kako bi nam objasnila da li se plaši za svoju bezbednost.

- Jao, kako znate za to? Mene pratite ili vi, ili neki manijaci, tako da me to više uopšte ne čudi – kaže starleta.

Ipak, Soraja trenutno nema razloga za brigu, budući da joj leđa čuva njen dečko, za kojeg kruže priče da je veoma opasan, a poznat je kao vođa mnogih grupa.

telegraf/nadlanu

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.