SVESTRAN ČOVEK On će glumiti Nikolu Teslu, a oblači i Soraju

Izvor: Blic, 19.Okt.2014, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVESTRAN ČOVEK On će glumiti Nikolu Teslu, a oblači i Soraju

Soraja Vučelić ponovo će se naći u ulozi manekenke, a ovaj put ju je angažovao Vladimir di Krupski, koji osim što se bavi modnim dizajnom, on je i glumac.

Pomenuti dizajner poznat je našoj javnosti jer će glumiti Nikolu Teslu u film "Tesla", a Vučelićeva će biti jedna od devojaka koja će u novembru na njegovoj reviji u Beogradu prošetati ekstravagantne modele, uglavnom odela i kapute ovog mladog dizajnera.

Ceo tekst pročitajte na sajtu www.pulsonline.rs ili klikom OVDE

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ON MOŽE SVE: Glumi Nikolu Teslu i oblači Soraju!

Izvor: Press, 20.Okt.2014, 10:34

Soraja Vučelić ponovo će se naći u ulozi manekenke, a ovaj put ju je angažovao Vladimir di Krupski, koji osim što se bavi modnim dizajnom, on je i glumac. . Vučelićeva će biti jedna od devojaka koja će u novembru na...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.