Raspisana poternica za Sorajom!

Izvor: Press, 18.Dec.2014, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisana poternica za Sorajom!

Crnogorska policija raspisala je lokalnu poternicu za starletom Sorajom Vučelić (29), koju traže u okviru istrage ubistva Baranina Armina Muše Osmanagića.
U poternici piše da se ona traži radi prikupljanja obaveštenja, ali i sumnje da prikriva važne dokaze u tom predmetu, piše Kurir. Soraju žele da vide u barskoj policiji zbog toga što im se, nezvanično, njen iskaz ne slaže sa drugim dokazima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Nju su beogradski inspektori tim povodom saslušali  početkom oktobra.
"Tačno je da je tražimo, jer nam odavno nije dostupna. Želimo da joj mi postavimo neka pitanja za koja smatramo da su važna za istragu. Njen iskaz u Beogradu ima poprilično "rupa", tako da želimo ponovo  da je propitamo o svemu", rekao je sagovornik Kurira.
Na dan kada je Osmanagić iz snajpera usmrćen ispred  svog restorana “Savoja”, starleta je neposredno pre ubistva sedela u bašti. Soraja je, kako veruje policija, za stolom bila u društvu  dve prijateljice, ali su otišle pre nego je iz daljine ispaljen smrtonosni metak u  Osmanagića.  Zbog toga je  policija tražila od kolega u Beogradu da hitno saslušaju Soraju, ali se na to čekalo jer je starleta u to vreme bila  na Maldivima.
Nakon povratka, tvrdila je  da nema  mnogo šta da kaže  o tom slučaju, tvrdeći da  Osmanagića poznaje iz Bara i da je tog dana trebalo da od njega preuzme skupoceni “maserati” zbog snimanja spota u Crnoj Gori.
Inspektore iz Bara interesuju kontakti Soraje sa Osmanagićem ali i to šta je tih dana radila na moru, sa kim se viđala, kao i da li je imala neka saznanja o planiranju likvidacije. Inspektorima će biti važno da im Soraja pojasni sa kim je sve bliska iz klana Luke Bojovića i pokojnog Luke Đurovića, jer se vjeruje da je prisna sa jednim od članova te grupe iz Beograda.
"Znamo da ima kontakte sa članovima grupe Luke Bojovića”, kazali su u UP, a prenosi Kurir.
Ubijeni vođa jake barske grupe usmrćen je iz snajpera usred dana, a policija još nema nikakve detalje o tome ko je sve učestvovao u organizaciji i logistici te likvidacije.

Pogledaj vesti o: Soraja Vučelić

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Atraktivnu starletu Soraju Vučelić policija želi da sasluša

Izvor: Story, 18.Dec.2014

Crnogorska policija raspisala je lokalnu poternicu za Sorajom Vučelić, koju traže u okviru istrage ubistva Baranina Armina Muše Osmanagića...Soraja Vučelić, foto: Instagram..U poternici piše da se ona traži radi prikupljanja obaveštenja, ali i sumnje da prikriva važne dokaze u tom predmetu,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.