(FOTO) DA LI JE PRETERALA: Soraja izvadila rebra da bi imala uži struk?

Izvor: Press, 27.Feb.2015, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) DA LI JE PRETERALA: Soraja izvadila rebra da bi imala uži struk?

Soraja Vučelić do sada je uradila razne estetske zahvate na svom telu, ali ovaj nešto komplikovaniji od nje nismo očekivali.
Naime, ona je donela odluku da izvadi zadnji par rebara kako bi imala što uži struk.

 
Nakon korekcije nosa, jagodica, povećanja grudi, sređivanja zadnjice te uvećanja usana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << a onda i sređivanja zuba, Soraja je navodno odlučila da se zauvek oprosti sa parom rebara kako bi njen struk postao uži.


Činjenica je da u poslednje vreme sve više vežba i u odličnoj je formi pa mnogi komentarišu kako ništa nije vadila već je na rubu anoreksije, ali starleta redovno objavljuje fotošopirane slike na kojima joj je struk primetno uži. Ipak, nije otkrila da li se zaista odvažila na ovaj kontroverzni zahvat koji je u SAD-u čak i zabranjen, ili je sve samo produkt veštog baratanja fotošopom
Ovako je Soraja izgledala pre samo pet meseci:

Nastavak na Press...






Povezane vesti

(VIDEO) NJIH DVOJE PESMOM SU BACILI JK U TRANS: Zaslužujete svu moju ljubav i podršku!

Izvor: Press, 27.Feb.2015

Duetska numera Marije Šerifović i Adila Maksutovića „Ne spominji ljubav“ privukla je pažnju i pevačice Jelene Karleuše. . –Retko kada šerujem pesme koje nisu moje, ali Marija i Adil svakako zaslužuju svu moju podršku...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.