2 JAHTE I PRIVATNA PLAZA ZA SORAJU I NEJMARA Sresce se u Splitu a evo sta ce raditi

Izvor: medio.rs, 28.Jul.2016, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

2 JAHTE I PRIVATNA PLAZA ZA SORAJU I NEJMARA Sresce se u Splitu a evo sta ce raditi

Nejmar bi trebao da u petak sleti u Split. Kako tvrde upućeni, rezervisao je vilu na Hvaru s privatnom plažom, kao i dve jahte i to sve za susret sa Sorajom Vučelić.

Brazilska zvezda trebalo bi da dođe privatnim avionom, a u Hrvatskoj će se sresti sa starletom Sorajom Vučelić.

Poznato je da Soraja dolazi >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << u Split, na festival Ringišpil, a fudbalera Barselone s kojim se u nekoliko navrata prisno družila pozvala je, kažu, da joj se pridruži.

Britanski mediji izveštavali su o njihovoj letnoj avanturi, a pisali su i da je fudbaler po starletu slao privatni avion s kojim je došla da ga poseti u Barselonu. Ona nikad nije htela da komentariše njihov odnos.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.