Sloboda Mićalović ne krije ništa: Tajna mog braka je…

Izvor: Svet, 13.Avg.2016, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloboda Mićalović ne krije ništa: Tajna mog braka je…

Sloboda Mićalović osam godina je u skladnom braku sa kolegom Vojinom Ćetkovićem, a glumica je otkrila “tajni recept” njihove veze.
“U braku sam osam godina i tajna mog braka je što ne vodim tuđe živote i ne zadirem u njih, pa valjda zato ni drugi ne zalaze u moj brak. Ne radim ništa loše, da bi sada trebalo da privatni život krijem od očiju javnosti. Ljudi su danas izgubili smisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kada je ljubav u pitanju. Primat su uzeli Fejsbuk, Instagram i, naravno, pare”, iskrena je Sloboda.
Glumica je u braku sa kolegom Vojinom Ćetkovićem od 2008. godine i imaju bliznakinje Veru i Milu.
Sloboda Mićalović je na snimanju filma Emira Kusturice “Na mlečnom putu”, sarađivala sa Monikom Beluči, za koju kaže da se ne razlikuje od bilo koje druge žene.
Monika Beluči je kao i svaka druga žena. Možda to nama izgleda drugačije, pa mislimo da je ono tuđe najbolje, ali nije”, rekla je Sloboda za “Premijeru”.
Premijera filma ” Na mlečnom putu” je zakazana za 9. septembar, a Sloboda ne krije uzbuđenje zbog ovog ostvarenja.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

TAJNA SREĆNOG BRAKA: Sloboda Mićalović otkrila šta održava njenu i Vojinovu ljubav

Izvor: Kurir, 14.Avg.2016, 09:41

...Naime, o njihovom zajedničkom životu se ne zna mnogo a glumica je otkrila šta je recept za to.."U braku sam osam godina i tajna mog braka je što ne vodim tuđe živote i ne zadirem u njih, pa valjda zato ni drugi ne zalaze u moj brak Ne radim ništa loše, da bi sada trebalo da privatni život...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.