Ovo do sada niste videli:  Prvi zajednički selfi Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića (foto)

Izvor: Scandal.rs, 27.Maj.2016, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo do sada niste videli: Prvi zajednički selfi Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića (foto)

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković u braku su već pinih 14 godina, i za to vreme vrlo su retklo na društvenim mrežama objavljivali zajedničke fotografije, a sada je došao red da objave i prvi selfi.

Sloboda i Vojin spadaju u omiljene glumačke parove, sa stabilnim brakom punim ljubavi. Oni su u vezi od 2002. godine, nakon što je buknula ljubav na snimanju sada već filmskog klasika >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << “Zona Zamfirova, a venčali su se 2008.

Imaju dve ćerke, bliznakinje Milu i Veru.

Sada je Sloboda na Instagramu objavila prvi zajednički selfi sa suprugom, na veliko zadovoljstvo fanova

My man,my love,my life ❤️

A photo posted by sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on May 27, 2016 at 12:26am PDT

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Prvi selfi Slobode i Vojina posle 14 godina veze

Izvor: Tracara.com, 27.Maj.2016

Prvi zajednički selfi slavnog para (foto: Instagram) Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković su par koji u najstrožoj tajnosti čuva svoju intimu i sa medijima veoma retko dele privatnog života. Glumački par je već 14 godina u ljubavnoj vezi, a osam u braku. Upoznali su se 2002. godine na snimanju...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.