Naša pevačica uzela sina starog četiri meseca i OTIŠLA iz Srbije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2017, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naša pevačica uzela sina starog četiri meseca i OTIŠLA iz Srbije (FOTO)

Napustila zemlju.

Pevačica Daria Stanojević u decembru prošle godine prvi put je postala majka. Rodila je sina Branka kog je sada povela na njegovo prvo putovanje.

Cela Srbija U SUZAMA: Sloboda Mićalović objavila potresnu poruku (FOTO)

Iako je star samo četiri meseca, Branko je sa mamom otputovao u Crnu Goru i prvi put leteo avionom. Pevačicin suprug Spasoje Vujović je rodom iz Nilšića pa su tamo i otputovali.

SKANDALOZNO: Seku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Aleksić na snimanju UVREDIO šminker a ona ga OŠAMARILA! Sve je snimljeno! (VIDEO)

Ona je odmah po sletanju napravila fotografiju sa svojom bebom koja je potpuno oduševila njene pratioce na Instagramu.

-  Prvi let mi je prošao divno. Stigao sam u moju lepu Crnu Goru - napisala je pevačica.

Još Darijinih fotografija pogledajte u galeriji:
Pogledaj vesti o: Sloboda Mićalović,   Seka Aleksić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRVI LET AVIONOM Pevačica uživa s sinom na odmoru

Izvor: Blic, 23.Mar.2017

Pevačica Daria Stanojević postala je mama dečaka Branka, sredinom decembra prošle godine, a samo četiri meseca nakon rođenja, maleni Branko je s mamom prvi put leteo avionom...Naime, pevačica i njen suprug Spasoje Vujović žive u Srbiji, ali rado odlaze u Nikšić, odakle je Spasoje poreklom....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.