NEZGODA NA SNIMANJU: Sloboda Mićalović pala kroz prozor!

Izvor: Press, 31.Okt.2014, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEZGODA NA SNIMANJU: Sloboda Mićalović pala kroz prozor!

Posle Emira Kusturice i Sergeja Trifunovića nezgodu na snimanju filma „Na mlečnom putu“ doživela je i Sloboda Mićalović.
Glumici je, kako saznajemo, kao i proslavljenom reditelju, glave umalo došao magarac. Sloboda je dobila zadatak >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << od reditelja Kuste da skoči s prozora u sedlo magarca koji je stajao pored kuće, ali se životinja baš u tom trenutku izmakla i lepa glumica nacionalnog teatra nezgodno je pala.

PROČITAJTE JOŠ:
NAŠA DEVOJKA NAJLEPŠA: Predstavnica Srbije druga pratilja na izboru za MIS EVROPE!
PILETINA SE ZA PRSTE LEPI? Neda Ukraden u strasnoj romansi sa 40 godina mlađim muškarcem?
Oglasio se i NEJMAR povodom spekulacija o romansi sa SORAJOM!!
   
- Zadobila je ozbiljne povrede. Imala je modrice i podlive po rukama i telu, a curila joj je i krv na nekoliko mesta. Lekar joj je odmah ukazao pomoć i savetovao da napravi nekoliko dana pauze. Magarac je vrlo nepouzdana životinja i pored vremena najviše pravi problema ekipi tokom snimanja u Trebinju. Kusturica se ozbiljno povredio na snimaju kad je pao sa životinje - kaže izvor Kurira.

Sloboda Mićalović Ćetković, kao i svaki veliki profesionalac, ovom incidentu nije htela da pridaje veliku važnost, kao ni tome što ekipa filma već mesecima ima problem s lošim vremenom i pehovima.
- Dobro sam, hvala na pitanju. Ne znam šta bih mogla da podelim s vama. Niko se nije urotio protiv filma i nas. Na snimanju se dešavaju razne stvari. Sve je u redu - kaže Mićalovićeva.

Nekoliko nedelja ranije Sergej Trifunović, podsetimo se, umalo je ostao bez oka. Tokom snimanja kadrova s Monikom Beluči glumac je dobio nezgodan udarac i hitno je prebačen u bolnicu. Lekari su brzo zaustavili krvarenje. Nešto bolje prošao je Kusturica, koji je zbog pada morao da leži nekoliko dana.
Pogledaj vesti o: Emir Kusturica

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Baksuzni magarac: Sloboda Mićalović ispala kroz prozor!

Izvor: Svet, 31.Okt.2014

Posle Emira Kusturice i Sergeja Trifunovića nezgodu na snimanju filma „Na mlečnom putu“ doživela je i Sloboda Mićalović.. Naime, glumici je, kako saznajemo, kao i proslavljenom reditelju, glave umalo došao magarac. Sloboda je dobila zadatak od reditelja Kuste da skoči s prozora u sedlo magarca...

Nastavak na Svet...

Još jedna nezgoda na snimanju filma: Povredila se Sloboda Mićalović

Izvor: Scandal.rs, 01.Nov.2014, 00:02

Posle Emira Kusturice i Sergeja Trifunovića nezgodu na snimanju filma „Na mlečnom putu“ doživela je i Sloboda Mićalović...Glumici je, kako saznajemo, kao i proslavljenom reditelju, glave umalo došao magarac. Sloboda je dobila zadatak od reditelja Kuste da skoči s prozora u sedlo magarca koji...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.