Boba Mićalović: Obavezno vratiti stari sjaj Filmskim susretima!

Izvor: JuznaSrbija.info, 27.Avg.2016, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boba Mićalović: Obavezno vratiti stari sjaj Filmskim susretima!

Nakon zatvaranja predsednica žirija "Fimskih susreta" Sloboda Boba Mićalović, sumirala je rezultate festivala i pored poziivnih utisaka, poželela da "Filmski sureti" sledeće godine zasijaju punim svetlom.

"Iako je glumcima leto uvek radno, ipak niški festival ima prednost, ali treba ih zadržati ovde svih sedam dana. Da bi se to i ostvarilo potrebno je da malo "zasijaa" i da glumci ne dođu samo da se poklone i odu. To praktično znači mnogo više pratećih programa >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << koji bi glumce zadržali u gradu. a onda bi mi (glumci) s pravom mogli da kažemo "Tvrđava je naša".

Ne radi se o "crvenom tepihu", naprotiv, meni je drago da smo svi zajedno, i glumci, publika i vi novinari, ali ipak nedostaje onog pravog pozitivnog "sjaja po zvezdama" koji Niš definitivno ima", rekla nam je Sloboda Mićalovič

Na pitanje dali će sledeće godine doći na Festiva, Sloboda je odgovorila da ne može da obeća, ali kako dolazi u Niš od svoje devete godine, naći će se vremena za ovaj pretižni glumački festival i sjajnu nišku publiku.
Pogledaj vesti o: Sloboda Mićalović,   Filmski Susreti Niš

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Boba Mićalović: Obavezno vratiti stari sjaj Filmskim susretima!

Izvor: JuznaSrbija.info, 27.Avg.2016

Nakon zatvaranja, predsednica žirija "Fimskih susreta" Sloboda Boba Mićalović sumirala je rezultate festivala i pored pozitivnih utisaka poželela je da "Filmski sureti" sledeće godine zasijaju punim svetlom..."Iako je glumcima leto uvek radno, ipak, niški festival ima prednost, ali treba ih zadržati...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.