HIT-Evo-sta-vam-Nada-Macura-porucuje-za-Svetog-Nikolu

Izvor: medio.rs, 19.Dec.2014, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT-Evo-sta-vam-Nada-Macura-porucuje-za-Svetog-Nikolu

Nada Macura uputila je svim sugrđanima savet kako danas da se ponašaju ukoliko slave Svetog Nikolu ili pak idu u goste

Posle nekoliko turbulentnih dana i večeri noćas je u Beogradu bilo mirno. Hitna pomoć je obavila ukupno 120 intervencija, od čega 13 na javnom mestu. Od hroničnih bolesnika najčešće su se javljali oni sa srčanim problemima.

Nada Macura uputila je svim sugrđanima savet >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << kako danas da se ponašaju ukoliko slave Svetog Nikolu ili pak idu u goste, piše “Blic”.

- Polovina Beograđana danas prima, a polovina ide u goste, na Svetog Nikolu. Budite umereni u jelu, a alkohol nemojte da pijete ukoliko treba da sednete za volan. Pošto nas danas očekuje sunčan dan i raspoloženje će biti na visokom nivou – zaključila je Macura.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.