Zvanična premijera 2016 Škoda Superb Combi modela na sajmu u Frankfurtu

Izvor: Moto.rs, 01.Jul.2015, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanična premijera 2016 Škoda Superb Combi modela na sajmu u Frankfurtu

Škoda je objavila novu galeriju fotografija koja prikazuje model Škoda Superb Combi koji je svoje online pojavljivanje doživeo u mesecu maju. Zvanična svetska premijera ovog modela je zakazana za sajam automobila u Frankfurtu u septembru mesecu ove godine.

Vozilo je karakteristično po prtljažnom prostoru od 660l kada su zadnja sedišta na svom mestu, dok kada se sedišta obore prtljažni prostor ovog vozila raste na 1950l.

Vozilo je dobilo 39mm veće >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << međuosovinsko rastojanje, dok je prostor za noge putnika uvećan za 157mm. Škoda Super Combi model je opremljen mnogim elementima koji su deo Simply Clever rešenja i deset od njih su potpuno nova za ovaj brend.

Noviteti koje odnosi Škoda Superb Combi su između ostalog manuelni uvlačivi bar za vuču, držač tablet u okviru oslonca za trku na zadnjem sedištu, odeljak za skladištenje tableta u okviru Jumbo Boxa na prednjem sedištu, USB port i 230V utičnica na zadnjem sedištu, otvor za skladištenje flašice od 0.5l i dodano povišeni skladišteni odeljak u vratima na sva četiri sedišta.

Prednja i zadnja vrata omogućavaju da se u njih smesti flaša zapremine 1.5l. Nova Škoda Combi Superb nudi nove motore koji nude za od 30% unapređenu efikasnosti u odnosu na prethodnu generaciju. Škoda Super Combi Greenline model troši svega 3.7L/100km i emituje 96 g/km CO2.

Zajedno sa novim efikasnijim motorom, inženjeri kompanije su uspeli da smanje masu vozila za 75kg, dok istovremeno unapređena aerodinamika doprinosi smanjenoj masi vozila.

foto © Škoda

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.