U Ženevi predstavljen atraktivni Škoda Fabia Monte Carlo model

Izvor: Moto.rs, 06.Mar.2015, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Ženevi predstavljen atraktivni Škoda Fabia Monte Carlo model

Nakon prošlomesečnog online predstavljanja, treća generacija Škoda Fabia modela stigla je u Ženevu u vidu atraktivne Monte Carlo varijante.

Novi Superb je sigurno najinteresantniji Škoda-in model koji je ovih dana izložen na sajmu automobila u Ženevi, a ova kompanija prikazala je i Fabia Monte Carlo koji odlikuje sportski izgled i opciono sportsko oslanjanje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << />
Dostupan je u hečbek i karavan verziji a na raspolaganju je i set 16“ ili 17“ aluminijumskih točkova koji su ekskluzivno dostupni za ovaj model.

Fabia Monte Carlo podrazumeva i SunSet paket opreme koji donosi zatamnjena stakla i zatamnjeni panoramski krov, a vidljive su i izmene u unutrašnjosti koju odlikuju sportska sedišta kao i kožom presvučen točak upravljača. Fabia Monte Carlo model biće dostupan sa istom linijom motora kao i regularni model, pa treba očekivati 110ks 1.2 TSI i 105ks 1.4 TDI motore.

foto © Škoda

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.