Sudar na Kružnom putu, vozač škode teško povređen

Izvor: Blic, 30.Okt.2014, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar na Kružnom putu, vozač "škode" teško povređen

U stravičnom sudaru koji se dogodio pre oko sat vremena na Kružnom putu kada se "škoda fabija" zakucala u šleper. Vozač automobila je teško povređen, a na ovom pravcu stvorile su kilometarske gužva, saznaje "Blic".

Šleper, koji je bio parkiran na njivi uz put namenjenoj za vozila koja dolaze na pijacu u Bubanj potok, pokušao je iznenada da se uključi preko pune linije za pravac ka Nišu kada je "škoda" koja je naišla bukvalno uletela u teretnjak.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Prednja strana "škode" je bukvalno smrskana, a vozač je pravim čudom preživeo jer se aktivirao vazdušni jastuk. Na ovom delu obilaznice u oba pravca u toku je zastoj i formirane su kilometarske kolone.

Do udesa je inače došlo samo nekoliko stotina metara dalje od onog koji se dogodio pre tri dana i u kojem su poginule četiri osobe.
Pogledaj vesti o: Skoda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOŠ JEDNA NESREĆA U RESNIKU Vozač "škode" teško povređen nakon sudara sa šleperom

Izvor: 24sata, 30.Okt.2014

U stravičnom sudaru koji se dogodio pre oko 19 sati na Kružnom putu u Resniku , teško je povređen vozač "škoda fabija", koji se automobilom zakucao u šleper. Na ovom pravcu stvorile su kilometarske gužva, saznaje "Blic"...Šleper, koji je bio parkiran na njivi uz put namenjenoj za vozila koja...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.