Sudar na Kružnom putu, nema povređenih

Izvor: Blic, 30.Okt.2014, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar na Kružnom putu, nema povređenih

U stravičnom sudaru koji se dogodio pre oko sat vremena na Kružnom putu kada se "škoda fabija" zakucala u šleper pukom srećom nema nastradalih, ali su se na ovom pravcu stvorile kilometarske gužva, saznaje "Blic".

Šleper, koji je bio parkiran na njivi uz put namenjenoj za vozila koja dolaze na pijacu u Bubanj potok, pokušao je iznenada da se uključi preko pune linije za pravac ka Nišu kada je "škoda" koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je naišla bukvalno uletela u teretnjak.

Prednja strana "škode" je bukvalno smrskana, ali je vozač pravim čudom samo lakše povređen. Na ovom delu obilaznice u oba pravca u toku je zastoj i formirane su kilometarske kolone.

Do udesa je inače došlo samo nekoliko stotina metara dalje od onog koji se dogodio pre tri dana i u kojem su poginule četiri osobe.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sudar na Kružnom putu, vozač "škode" teško povređen

Izvor: Blic, 30.Okt.2014

U stravičnom sudaru koji se dogodio pre oko sat vremena na Kružnom putu kada se "škoda fabija" zakucala u šleper. Vozač automobila je teško povređen, a na ovom pravcu stvorile su kilometarske gužva, saznaje "Blic"...Šleper, koji je bio parkiran na njivi uz put namenjenoj za vozila koja dolaze...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.