Opštinskim autom udarili jazavca po povratku sa stranačkog skupa

Izvor: Blic, 18.Jan.2015, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opštinskim autom udarili jazavca po povratku sa stranačkog skupa

Službeni auto Opštine Trstenik, marke “škoda super B”, oštećen je u manjoj nesreći koja se dogodila u noći između petka i subote kod Batočine.

U automobilu je, pored vozača, bio Milić Pavlović, predsednik Skupštine opštine Trstenik i lider trsteničkih naprednjaka.

- Vraćali smo se sa skupa u Beogradu i negde između Batočine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Jagodine ispred

automobile je istrčao jazavac. Vozač nije mogao da ga izbegne i udario ga je. Tom prilikom je malo oštećena maska na vozilu. Nije bilo ništa strašno – rekao nam je u telefonskom razgovoru Milić Pavlović.

U Opštini Trstenik su nam nezvanično rekli da su saznali za incident ali da će više informacija imati u ponedeljak.

Prema saznanjima “Blica” Milić Pavlović je službenim autom Opštine Trstenik putovao na sednicu Glavnog odbora SNS koja je održana u petak.

Naprednjaci u Trsteniku već nekoliko meseci pokušavaju da smene Milića Pavlovića sa mesta predsednika Opštinskog odbora SNS ali on odoleva svim pritiscima zahvaljući podršci Radomira Nikolića.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.