Nesreća u Nišu: Škodom pokosio dve tinejdžerke dok su prelazile ulicu!

Izvor: BKTV News, 20.Jan.2017, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća u Nišu: Škodom pokosio dve tinejdžerke dok su prelazile ulicu!

Dve sedamnaestogodišnjakinje povređene su večeras u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Voždovoj ulici u Nišu u neposrednoj blizini gimnazije “Bora Stanković”.

Udes se dogodio u 16.50 sati kada je dvadesetšestogodišnji Nišlija vozilom “škoda rumster” pokosio devojke dok su prelazile ulicu.

Šef dežurne ekipe Hitne pomoći Jadranka Trifunov saopštila je da su pešaci zadobili lakše telesne >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << povrede.

– Na mesto nesreće poslate su dve ekipe jer prilikom prijema poziva nismo znali koliko su ozbiljno povređeni pešaci. Međutim, ustanovljeno je da su devojke zadobile lake telesne povrede, pa ih je zbrinula jedna ekipa. Obe pacijentkinje su prebačene u Urgentni centar radi dalje dijagnostike – kazala je Trifunov.

Niška policija je saopštila da je obavljen uviđaj i da se uzroci nezgode utvrđuju.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

NESREĆA NA ČUKARICI: Teško povređen muškarac prevezen na reanimaciju

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jan.2017, 09:13

Jedna osoba je teže, dok je osam lakše povređeno protekle noći u saobraćajnim nesrećama u Beogradu, rečeno je u Hitnoj pomoći...U nesreći koja se dogodila sinoć u 22.13 sata u ulici Milorada Jovanovića, teže je povređen muškarac, koji je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar, rekla...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.