ISPOVEST POLICAJCA JUNAKA: Kako sam izvukao dva madića iz zapaljenog automobila i sprečio horor! (FOTO)

Izvor: NiskeVesti.rs, 30.Maj.2016, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPOVEST POLICAJCA JUNAKA: Kako sam izvukao dva madića iz zapaljenog automobila i sprečio horor! (FOTO)

Od oba vozila ostala je samo gomila spaljenog metala, ali zahvaljujući Žarku Stojkoviću mladići su prošli samo sa lakšim povredama

Policajac Žarko Stojković, rizikujući život sprečio je da dvadesetogodišnji Nišlija N. K. i njegov šesnaestogodišnji prijatelj živi izgore jer ih je izvukao iz automobila koji se zapalio nakon saobraćajne nezgode.
Stravična nesreća dogodila se juče u 1 i 45 minuta u niškom selu Popovac baš ispred kuće porodice Stojković, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << je vozilo “škoda fabia” kojim je upravljao N. K. sletelo s puta, udarilo u banderu i zapalilo se a zatim se zabilo u “ford fiestu”, vlasništvo policajčevog sina. Od oba vozila ostala je samo gomila spaljenog metala, ali zahvaljujući Stojkoviću mladići su prošli samo sa lakšim povredama.

Foto: Telegraf
Stojković, inače pripadnik PU Niš zadužen za bezbednost na Železničkoj stanicu u Popovcu svoj podvig komentariše skromno.

Foto: Telegraf
– Iz sna me je trgnuo strašan prasak, istrčao sam iz kuće i video kako gore dva vozila. Nisam ni trenutka razmišljao, pritrčao sam, otvorio vrata automobila u plamenu i video dva mladića koji nisu ni pokušavala da izadju. Sedeli su kao skamenjeni, dok ih je plamen obavijao.
Opširnije na Telegraf.rs

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Junak u uniformi: Izvukao mladiće iz buktinje!

Izvor: Mondo, 30.Maj.2016

Nikola Krstić (20) i šesnaestogodišnji mladić izvučeni su preksinoć iz zapaljenog automobila u niškom selu zahvaljujući policajcu Žarku Stojkoviću i njegovom sinu Jovici. Oni su heroji o kojima piše današnja štampa...Foto: youtube/printscreen Ilustracija.."Za svoje 52 godine života nisam...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.