FOTO: Škoda se zakucala u šleper, vozač teško povređen

Izvor: Radio 021, 30.Okt.2014, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: "Škoda" se zakucala u šleper, vozač teško povređen

Vozač automobila teško je povređen kada se njegova "škoda fabija" zakucala u šleper pre oko sat vremena na Kružnom putu.

Šleper, koji je bio parkiran na njivi uz put namenjenoj za vozila koja dolaze na pijacu u Bubanj potok, pokušao je iznenada da se uključi preko pune linije za pravac ka Nišu kada je "škoda" koja je naišla bukvalno uletela u teretnjak.

Prednja strana "škode" je smrskana, a vozač je pravim čudom preživeo jer se aktivirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << vazdušni jastuk. Na ovom delu obilaznice u oba pravca u toku je zastoj i formirane su kilometarske kolone, javlja "Blic".

Do udesa je inače došlo samo nekoliko stotina metara dalje od onog koji se dogodio pre tri dana i u kojem su poginule četiri osobe.
Pogledaj vesti o: Skoda

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.