22.12.2014 ::: Škoda Superb 2015 na novim skicama

Izvor: AutoMagazin, 22.Dec.2014, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

22.12.2014 ::: Škoda Superb 2015 na novim skicama

Treća generacija modela Škoda Superb svetskoj javnosti biće predstavljena u martu mesecu sledeće godine. Za sada se moramo zadovoljiti "špijunskim" fotografijama i zvaničnim skicama. Pred nama je nova skica, koja otkriva izgled zadnjeg dela automobila...

Pogledajte vest: Nova Škoda Superb: otkrivanje počinje.

Nakon što smo objavili fotografije kojima nas je Škoda "počastila", na kojima se vidi maskirani prototip novog Superba, sada smo korak bliže >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << njegovom izgledu. Iz Mlade Boleslave nam stiže nova skica, ovoga puta zadnjeg dela automobila.

reklama

Pogledajte: Ženeva 2014 - Škoda VisionC: Dizajnerska studija zasijala punim sjajem.

Ako sudimo po skicama, možemo reći da će Superb III imati revolucionarni dizajnerski iskorak. Automobil neodoljivo podseća na ženevsku studiju Vision C, i sigurno je da će se većini dopasti. Dizajn je odvažan i dinamičan.

Više informacija očekujemo uskoro.

Automagazin.rs
Pogledaj vesti o: Skoda

Nastavak na AutoMagazin...






Povezane vesti

Novi tizer za Škoda Superb model, debi sredinom februara naredne godine

Izvor: Moto.rs, 22.Dec.2014

Škoda jer izdala još jednu dizajnersku skicu svoje treće generacije modela Škoda Superb. Proizvođač je takođe potvrdio da će ovo vozilo debitovati na događaju u Pragu sredinom februara meseca naredne godine...Svetska premijera će uz mnogo više pompe biti upriličena na sajmu automobila u Ženevi...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.