02.02.2016 ::: Škoda VisionS: koncept novog SUV modela na prvim skicama

Izvor: AutoMagazin, 02.Feb.2016, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

02.02.2016 ::: Škoda VisionS: koncept novog SUV modela na prvim skicama

Škoda je objavila prve zvanične skice nove studije, kojom će na međunarodnom autosalonu u Ženevi najaviti izgled modela Kodiaq. Novitet nosi oznaku VisionS, a slovo S u oznaci simboliše kategoriju SUV...

Pogledajte: Šta se sprema u ovoj garaži? Škoda Kodiaq?

O SUV ofanzivi češke kompanije Škoda govori se već duže vreme, ali do danas nismo imali ništa "konkretno". Konačno je pred nama studija >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << VisionS, kojim će Škoda Auto u Ženevi najaviti svoj novi SUV model Kodiaq.

reklama

U prvom press saopštenju, kompanija iz Mlade Boleslave nije puno toga rekla. Poznato je da studija ima dužinu od 4,7 metara, širinu 1,91 metar i visinu 1,68 metara. U enterijeru ima tri reda sedišta za šest putnika (serijski model Kodiaq imaće sedam sedišta).

Pogledajte: SUV marke Seat na prvoj fotografiji.

Koliko će serijski automobil biti sličan konceptu, teško je reći, ali s obzirom na to koliko nova generacija modela Superb "liči" na svoj koncept Vision C, možemo očekivati veoma skladan i dinamičan izgled serijskog Kodiaqa. O tehnici nema ni reči, ali poznato je da će novi model deliti platformu sa novom generacijom modela Volkswagen Tiguan.

Automagazin.rs

Nastavak na AutoMagazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.