Vučić: Psi rata će biti uhapšeni i zatvoreni

Izvor: Press, 22.Avg.2014, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Psi rata će biti uhapšeni i zatvoreni

"Biće zatvorske kazne za njih, biće privođeni pravdi. Uhapšeni, pa zatvoreni u skladu sa zakonom. Svakoga znamo na svakoj strani, možda za dva ili tri lica ne znamo... zemlja ima svoje službe i možda ne znamo deset imena lica u Siriji, i to radimo zajedno sa najmoćnijim svetskim službama", rekao je Vučić novinarima u Vladi Srbije.

On je rekao i da je država ta koja vodi zemlju u rat ili ne, da je tako uvek bilo i da će tako biti uvek.

"Srbija nije u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << rati ni sa kim, Srbija neće da vodi ratove već hoće da u miru da gradi bolju i drugačiju državu", poručio je Vučić.

Ponovio je da će biti donete izmene krivičnog zakona i još jednom pozvao one koji ratuju da se vrate.

"Još jednom pozivam one koji su otišli na teritoriju Ukrajine bez obzira na kojoj su strani, a to je mali broj ljudi, da se odmah vrati u svoju zemlju jer to je dobro za njih i njihove porodice da sačuvaju svoje živote, drugo, to nisu ratovi u kojima Srbija na bilo koji način treba da učestvuje", istakao je Vučić.

Istakao je da je posao države da štiti živote svojih državljana i podvukao da "kao što nije naš rat u Sriji, tako nije ni u Ukrajini".
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.