Više od 70 mrtvih u sukobima u Alepu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2016, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 70 mrtvih u sukobima u Alepu

Više od 70 osoba je poginulo u poslednja 24 sata u žestokim sukobima sirijskih snaga i pripadnika sirijskog ogranka Al Kaide oko grada Alep u istoimenoj provinciji na severu Sirije, saopštila je danas sirijska opoziciona Opservatorija za ljudska prava.

Borci Fronta al Nusre i njegovi saveznici zauzeli su rano jutros mesto Han Tuman i okolna sela nedaleko od grada Alepa.

"Više od 40 boraca Fronta el Nusre >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i njegovih saveznika, među kojima je jedan lokalni komandant, poginulo je dok je sa sirijske strane stradalo oko 30 ljudi", navela je opservatorija koja poseduje široku mrežu izvora širom Sirije.

Privremeni prekid vatre koji je uveden na inicijativu SAD i Rusije između sirijskih i snaga opozicije, uglavnom se poštuje u Alepu, dodala je opservatorija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U sukobima u Alepu više od 70 mrtvih

Izvor: Večernje novosti, 06.Maj.2016

Više od 70 osoba je poginulo u poslednja 24 sata u žestokim sukobima sirijskih snaga i pripadnika sirijskog ogranka Al Kaide BEJRUT - Više od 70 osoba je poginulo u poslednja 24 sata u žestokim sukobima sirijskih snaga i pripadnika sirijskog ogranka Al Kaide oko grada Alepa...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.