(VIDEO) RUSKI SNIMAK POKAZUJE DA SUHOJ NIJE UŠAO U TURSKI PROSTOR: Avion oboren nad Sirijom!

Izvor: Kurir, 25.Nov.2015, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) RUSKI SNIMAK POKAZUJE DA SUHOJ NIJE UŠAO U TURSKI PROSTOR: Avion oboren nad Sirijom!

Rusko Ministarstvo odbrane objavilo je snimak koji dokazuje da ruski borbeni avion, koji su oborili turski avioni u Siriji, nikada nije napustio sirijski vazdušni prostor!.

Turska je napad na ruski avion opravdala tvrdeći da je ruska letelica ušla u vazdušni prostor Turske u trajanju od 17 sekundi, navodi su pismu turskog ambasadora Savetu bezbednosti UN.

- Letački podaci koje je objavilo rusko Ministarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << odbrane, pokazuju da Su-24 ni u jednom trenutku nije ušao u turski vazdušni prostor i da je napadnut dok je izvodio legitimne manevre iznad Sirije - navodi Sputnjik.

Turski avioni "F-16" oborili su danas ruski "Su-24". Ruske vlasti potvrdile su pogibiju jednog od dva pilota.

Autor: Sputnjik
Pogledaj vesti o: Oboren ruski avion

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.