VIDEO: Kurdi uzvratili Turcima

Izvor: Vesti-online.com, 28.Avg.2016, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Kurdi uzvratili Turcima

Na internetu je objavljen snimak uništavanja, navodno, turskog tenka u području Džarablusa u Siriji, gde se turska vojska bori protiv Kurda i Islamske države.

Granatiranje iz protivtenkovskog sistema je, sudeći po svemu, izvođeno sa teritorije pod kontrolom Kurda.

Na videu se vidi kako se tenk kreće uzbrdicom kada ga raketa pogađa. Po mišljenju eksperata radi se o modernizovanom turskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tenku M60T Sabra.

Podsetimo, turska vojska je objavila da su tenkovi oružanih snaga Turske bili meta napada sa teritorije pod kontrolom Kurda. U sukobima ima poginulih.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

POGLEDAJTE: Kurdi uništili turski tenk (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 28.Avg.2016

Na internetu je objavljen snimak uništavanja, navodno, turskog tenka u području Džarablusa u Siriji, gde se turska vojska bori protiv Kurda i DAEŠ-a Na internetu je objavljen snimak uništavanja, navodno, turskog tenka u području Džarablusa u Siriji, gde se turska vojska bori...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.