(VIDEO,FOTO) BOLESNIK: Šiptar sa Kosova objavio fotografiju na kojoj odseca galvu čoveku u Siriji!

Izvor: Press, 30.Jul.2014, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO,FOTO) BOLESNIK: Šiptar sa Kosova objavio fotografiju na kojoj odseca galvu čoveku u Siriji!

Ovaj Kosovar iz Kačanika je pozivao druge Albance da mu se pridruže u ratu u Siriji, pa se veruje da je zločin počinjen upravo u toj zemlji.
Ovaj terorista je već privukao pažnju javnosti, kada je prošlog meseca zapalio svoj kosovski pasoš. Ovog puta je ipak prešao sve granice.

 
On je pozvao sve Albance da iscepaju svoje pasoše, kako bi ukazali da us jednaki pred Alahom. Komandant jedinice Albanaca u sastavu Al-Kaidine grupe Al Nusri u okolini Alepa >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << radio je nekoliko godina za KFOR, posle čega je angažovan od strane NATO snaga u Avganistanu, piše albanski list „Gazetaekspres“.

 
Pogledajte video:

Pogledaj vesti o: Sirija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.