Uhapšeno 15 osoba zbog krijumčarenja ljudi

Izvor: Akter, 27.Apr.2015, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno 15 osoba zbog krijumčarenja ljudi

Uhapšeno je 15 osoba zbog sumnje da su za više od 200 migranata, sa područja Sirije, Iraka i Pakistana, omogućavali nedozvoljeni prelazak granice Bugarske i Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Bezbednosno informativnom agencijom, uhapsili su 15 lica zbog postojanja osnova sumnje da su kao organizovana kriminalna grupa izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << ljudi.

Članovi organizovane kriminalne grupe su, od početka 2015. godine do kraja marta iste godine, za više od 200 migranata, sa područja Sirije, Iraka i Pakistana, omogućavali nedozvoljeni prelazak granice Bugarske i Srbije, kao i nedozvoljeni tranzit kroz Srbiju, sa ciljem njihovog daljeg ilegalnog odlaska u zemlje EU.

Osumnjičeni su ostvarivali novčanu korist, koja se kretala do 1.000 evra po osobi, navodi se u saopštenju policije.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti predati na dalju nadležnost Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Uhapšeno 15 osoba zbog krijumčarenja migranata

Izvor: RTS, 27.Apr.2015

Posle višemesečne istrage policija uhapsila 15 osoba zbog sumnje da su ilegalno krijumčarili migrante iz Bugarske u Srbiju i organizovali njihov dalji transport ka zemljama EU. . Sumnja se da je J. T. na teritoriji Bosilegrada,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.