Uhapšeni zbog ilegalnih migranata

Izvor: B92, 31.Jan.2015, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog ilegalnih migranata

Policija u Boru uhapsila je D. F. (32) i Lj. U. (29) koji su prevozili četiri ilegalna migranta iz Sirije, saopštio je danas MUP.

Oni se sumnjiče da su izvršili krivično delo nedozvoljeni prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Policija je, kako se navodi, u noći 30. januara zaustavila na putu Zaječar - Paraćin kod sela Osnić putničko vozilo u kome su osumnjičeni prevozili četiri ilegalna migranta iz Sirije.

Pošto su zatražili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << azil, migranti su upućeni da se u roku od 72 sata jave u prihvatilište za strance u Sjenici.

Sudija za predhodni postupak je osumnjičenima D. F. i Lj. U. odredio pritvor u trajanju od trideset dana.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bor: Uhapšeni osumnjičeni za krijumčarenje ilegalnih migranata

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Jan.2015

Policija u Boru uhapsila je D. F. (32) i Lj. U. (29) koji su prevozili četiri ilegalna migranta iz Sirije, zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljeni prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, saopštio je danas MUP...Policija je, kako se navodi, u noći 30. januara zaustavila na putu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.