(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) “POMOZITE MI, OVDE JE STRAŠNO”: Do sada neviđeni snimak Amerikanke koju su oteli džihadisti!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Avg.2016, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) “POMOZITE MI, OVDE JE STRAŠNO”: Do sada neviđeni snimak Amerikanke koju su oteli džihadisti!

Nedavno je procureo novi uznemirujući snimak koji pokazuje Amerikanku Kejlu Miler nakon što ju je otela Islamska država.

Podsetimo, Kejla (25), humanitarna radnica, oteta je u Siriji 2013. godine, a njena smrt je potvrđena 2015. godine. Neposredno nakon otmice nju su snimili pripadnici ISIS-a sa crnim velom preko glave.

- Molim vas pomozite mi. Veoma sam bolesna. Ovde je strašno - kaže ona u snimku koji su objavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << njeni roditelji.

Islamisti su, inače, slali više video i audio snimaka sa njom u kojima ona kaže da će je pustiti u zamenu za doktora Aifu Sidikija ili u zamenu za oko sedam miliona dolara.

Ni danas nije jasno kako je ubijena Kejla. Inače, Milerova je bila zarobljenik Abu Bakr al Bagdadija, a prema nekim informacijama poginula je u u jednom vazdušnom napadu jordanske avijacije na Raku.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.