Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Nov.2015, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U oblasti rušenja aviona, uništene pobunjeničke grupe

Rusija je danas saopštila da su njene snage "zbrisale" sirijske pobunjeničke grupe koje operišu u oblasti gde je oboren ruski avion Suhoj-24, posle čega su usledili snažni vazdušni udari.

"Čim je naš pilot bio na sigurnom, ruski bombarderi i artiljerija sirijskih vladinih snaga izveli su obimne udare u naznačenoj oblasti", izjavio je ruskim >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << agencijama vojni zvaničnik Igor Konašenkov.

On je naveo da su "teroristi koji operišu u toj oblasti i druge misteriozne grupe uništene".

Konašenkov je naveo da su ruski avioni u poslednja tri dana izveli 134 borbena leta i napali skoro 450 meta u osam sirijskih provincija.

Napadniti su položaji ekstremista u provincijama Alepo, Damask, Idlib, Latakia, Hama, Homs, Raka i Deir-ez-Zor, dodao je on, prenela je agencija Tas s.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Snažno bombardovanje mesta gde je oboren ruski avion

Izvor: Radio 021, 26.Nov.2015

Rusija je danas saopštila da su njene snage "zbrisale" sirijske pobunjeničke grupe koje operišu u oblasti gde je oboren ruski avion Suhoj-24..."Čim je naš pilot bio na sigurnom, ruski bombarderi i artiljerija sirijskih vladinih snaga izveli su obimne udare u toj oblasti", izjavio je ruskim agencijama...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.