U istočnom Alepu oboren sirijski avion

Izvor: RTS, 03.Dec.2016, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U istočnom Alepu oboren sirijski avion

Libanski televizijski kanal "Majadin" objavio je da su "naoružane terorističke formacije, koje drže pod kontrolom istočne četvrti Alepa, oborile sirijski avion".
Sputnjik prenosi da se incident dogodio nedaleko od teritorije aerodroma u Alepu i da je posada letelice poginula.
Prema navodima lokalnih medija, reč je o školsko-borbenom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << avionu L-39 "albatros" koji se proizvodio serijski do 1999. godine i deo je naoružanja u desetinama zemalja.
Navodi se da je telo jednog od pilota, pukovnika sirijske avijacije Džafara Hasana, već pronađeno, a da vojska traga za drugim pilotom.
Zvaničnog komentara sirijske vojske u vezi s ovim događajem zasad nema.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teroristi u istočnom Alepu oborili sirijski avion

Izvor: Večernje novosti, 03.Dec.2016

Naoružane terorističke formacije, koje drže pod kontrolom istočne četvrti Alepa, oborile su sirijski avion Naoružane terorističke formacije, koje drže pod kontrolom istočne četvrti Alepa, oborile su sirijski avion, saopštio je u subotu libanski televizijski kanal „Majadin“.Kako...

Nastavak na Večernje novosti...

POBUNJENICI GA SRUŠILI: U istočnom Alepu oboren sirijski avion, posada poginula

Izvor: Kurir, 03.Dec.2016

...Sputnjik prenosi da se incident dogodio nedaleko od teritorije aerodroma u Alepu i da je posada letelice poginula..Prema navodima lokalnih medija, reč je o školsko-borbenom avionu L-39 "albatros" koji se proizvodio serijski do 1999 godine i deo je naoružanja u desetinama zemalja..Navodi se da je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.