Tramp: Hilarin plan za Siriju vodi do Trećeg svetskog rata

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Okt.2016, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Hilarin plan za Siriju vodi do Trećeg svetskog rata

Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je danas da bi plan Hilari Klinton za Siriju "doveo do Trećeg svetskog rata" zbog potencijala za konflikt sa vojnim snagama Rusije koja raspolaže nuklearnim oružjem.

Tramp je u intervjuu za Rojters rekao da je poražavanje Islamske države veći prioritet, nego da se ubedi sirijski predsednik Bašar al Asad da se povuče, umanjujući na taj način značaj cilja koji američka politika već dugo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ima.

Tramp se zapitao kako će Klintonova pregovarati sa ruskim liderom Vladimirom Putinom nakon što ga je demonizovala.

On je takođe okrivio predsednika Baraka Obamu za pogoršanje odnosa sa Filipinima dok je na vlasti u toj zemlji novi predsednik Rodrigo Duterte.

Tramp se požalio i na odsustvo jedinstva Republikanaca koji bi stali iza njegove kandidature i kazao da bi lako pobedio na izborima kada bi ga lideri te partije podržali.

"Da imamo jedinstvo u stranci, ne bismo mogli da izgubimo ove izbore od Hilari Klinton", rekao jeTramp.
Pogledaj vesti o: Sirija,   Donald Tramp

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAMP: Hilarin plan za Siriju dovešće do Trećeg svetskog rata!

Izvor: Kurir, 25.Okt.2016

...Tramp je u intervjuu za Rojt..ers rekao da je poražavanje Islamske države veći prioritet nego da se ubedi sirijski predsednik Bašar al Asad da se povuče, umanjujući na taj način značaj cilja koji američka politika već dugo ima..Tramp je kazao da bi Klintonova mogla uvući SAD u svetski rat...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.