Srbin prevozio migrante iz Sirije

Izvor: B92, 03.Maj.2015, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin prevozio migrante iz Sirije

Subotica -- Mađarska policija pokrenula je postupak protiv jednog državljanina Srbije zbog prevoženja ilegalnih migranata.

Kako je saopštila Policijska kapetanija Županije Čongrad, juče u 3:35 na području ove pogranične županije zaustavljeno je vozilo srpskih registarskih oznaka, kojim je upravljao državljanin Srbije, a u kojem se nalazilo i pet državljana Sirije.

Kasnije tokom dana na jednom od odmorišta auto-puta M5, u tovarnom delu terentnog vozila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kojim je upravljao državljanin Tunisa, otkriveno je 29 migranata koji su pokušali ilegalno da se domognu zapadne Evrope.

Protiv vozača dva vozila pokrenut je postupak zbog trgovine ljudima, dok je protiv migranata pokrenut postupak zbog ilegalnog prelaska granice.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.