Spaseno 800 sirijskih imigranata

Izvor: RTS, 20.Dec.2014, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spaseno 800 sirijskih imigranata

Italijanska obalska straža je u blizini italijanske obale spasila 800 imigranata, uglavnom iz Sirije, sa teretnog broda kojeg je cela posada napustila, nakon što je uključeno automatsko upravljanje.

Kako javlja Ansa, brod je, brzinom od šest čvorova na sat, plovio iz Turske i bio je udaljen 185 kilometara od Sicilije kada su imigranti pozvali pomoć, prenosi Fonet.

Obalska straža je uspela na vreme da stigne do broda i da ga bezbedno sprovede do luke na Siciliji, a postupak posade ocenila je kao zločinački.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Italija: Posada napustila brod, spaseno 800 imigranata

Izvor: Blic, 20.Dec.2014

Italijanska obalska straža danas je u blizini italijanske obale spasila 800 imigranata, uglavnom iz Sirije, sa teretnog broda koga je celokupna posada napustila, nakon što je uključeno automatsko upravljanje...Kako prenosi Ansa, brod je, brzinom od šest čvorova na sat, plovio iz Turske i bio je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.