Izvor: Blic, 26.Okt.2016, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sirijski helikopter gađao pobunjenike BURAD BOMBAMA?

Helikopter, za koji se veruje da pripada snagama sirijske vlade, bacio je "burad (barel) bombe" na položaje pobunjenika na severu Sirije, koje podržava Turska, saopštila je turska vojska.

Kako se navodi, tom prilikom su poginule dve osobe, a pet je ranjeno.

Sirijska vojska je prošle nedelje zapretila da će oboriti svaki turski avion koji udje u sirijski vazdušni prostor, podsetio je Rojters.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sirijski helikopter gađao pobunjenike na sjeveru Sirije?

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Okt.2016

ANKARA - Helikopter, za koji se vjeruje da pripada snagama sirijske vlade, bacio je "burad (barel) bombe" na položaje pobunjenika na sjeveru Sirije, koje podržava Turska, saopštila je turska vojska...Kako se navodi, tom prilikom su poginule dvije osobe, a pet je ranjeno...Sirijska vojska je prošle...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.