Sirija oborila rekord: 70 sati programa uživo

Izvor: Vesti-online.com, 22.Nov.2014, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sirija oborila rekord: 70 sati programa uživo

Državna televizija u Siriji, u kojoj više od tri godine besni građanski rat, oborila je rekord najduže televizijske uživo emisije koja je trajala 70 sati bez prekida.

Televizija Talaki oborila rekor najduže emisije emitovane uživo

 

Voditeljke Aridž Zajat i Kraljica Nejla vodile su emisiju "Pozdrav iz Sirije" na televiziji Talaki >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << od utorka u 21.00 do petka u 19.00 po lokalnom vremenu.

 

Taj kanal sa sedištem u Damasku nada se da će ta emsija biti upisana u Ginisovu knjigu rekorda.

 

Prethodni rekord držao je Nepal sa emisijom od 62 sata.

 

"Želeli smo da ovom emisijom pokažemo da smo, uprkos svim našim patnjama, u stanju da uputimo poruku ljubavi svetu i sirijskom narodu", rekao je direktor televizije Maher el Hauli.

 

Kanal Talaki, koji je namenjenprvenstveno mladima, otvoren je u oktobru 2012. godine posle početka pobune protiv sirijskog režima, koja se kasnije pretvorila u građanski rat sa više od 200.000 mrtvih.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.